Behandlingen med COAX CRF

Behandlingen med Coax CRF

Området som ska behandlas rengörs med en speciell antiseptisk rengöring ( Spray Mist) före behandlingen, för att avlägsna eventuell makeup eller oljor på huden som kan störa behandlingen. Därefter appliceras en gele för att kyla huden samt för att applikatorn lätt ska glida över huden . Vid behandlingen med monopolära handenheten fästes en självhäftande pad på ryggen eller magen som motpol för att radiovågorna ska cirkulera tillbaka.

 

Efter behandlingen rengörs det behandlade området. Ofta uppstår en lätt rodnad , vilket är en normal reaktion. En svalkande lotion ( Restore) appliceras på området. Omedelbart efter behandlingen känns huden stramare. Under de följande veckorna kommer huden förbättras och kännas fräschare. Resultatet kan hålla i sig i flera år, och vissa fall är det tillräckligt med endast en enda behandling för ett bra resultat. Men det beror på olika faktorer bl.a. på hudens tjocklek.

 

Under behandlingen kommer du att känna en värmande , hettande känsla då RF energin levereras ned i huden och till de underliggande vävnaderna. Applikatorn kyls ned före, under och efter behandlingen för att skydda hudytan och för att göra behandlingen så behaglig som möjligt.

 

De vanligaste biverkningarna vid behandlingen med RF är lätt svullnad , rodnad och detta försvinner normalt inom 1 timme. Rodnad som man får på bristningar på magen och benen brukar försvinna inom några dagar.

 

Konsultation:

Vid konsultation kommer du tillsammans med terapeuten att bestämma vilken/vilka sorts och hur många behandlingar som behövs.

Coax CRF behandlar slapp hud i ansiktet och på kroppen och fettansamlingar och celluliter. Man kan behandla patienter mellan 18-70 år men de bäst lämpade patienterna är mellan 30-50 år.

Ring oss
Hitta oss