Coax CRF/behandling med radiovågor

Coax CRF är en icke-kirurgisk huduppstramning för behandling av rynkor, fettansamlingar och celluliter och kan användas på alla hudtyper. Behandlingen ger dig en ny möjlighet att vrida tillbaka klockan på din åldrande hud. Behandlingen bygger på den allra senaste tekniken av huduppstramning i ansikte och på kropp och behandlar både slapp hud och fettdepåer. Fler fördelar med behandlingen:
coaxdghjkl

 • Din hud blir mer elastisk och spänstig.
 • Din blodcirkulation ökar.
 • Ditt lymfsystem blir rensat.
 • Du får en ökad produktion av kollagen och elastin.
 • Du får tydligare konturlinjer på kroppen.
 • Du får en reducerad svullnad och kortare tillfriskningsperiod efter en fettsugning.

shutterstock_300249311

 

Hur fungerar det?
Radiovågorna värmer upp underhuden och skapar en omedelbar uppstramning av kollagenet i huden. Under två till sex månader efter behandlingen fortsätter kroppen att förstärka de befintliga kollagentrådarna samtidigt som den stimulerar produktionen av nytt kollagen. Resultatet blir en fastare och ungdomligare hud med färre synliga rynkor.

Coax CRF är en effektiv och mångsidig behandling. Vi har flera nöjda patienter som har kommit till oss med slapp hud på magen, längs käklinjen och under hakan. Men den fungerar även bra om du har problem med:
 

Coax Crf är mycket effektiv på en råd olika åkommor såsom :1353671453651

 • rynkor
 • dubbelhaka
 • celluliter
 • gäddhäng
 • slapp och lös hud efter viktnedgång

 

Vi behandlar oönskade fettansamlingar med Coax CRF
Vi använder oss av två tekniker för att ta bort oönskat fett, den ena tekniken använder sig av ultraljudsvågor och den andra använder sig av radiovågor. Med Coax CRF kan vi välja att använda en av dem eller båda samtidigt.

Behandling med Radiovågor:
Värmen från radiovågorna tränger ner i det mellersta hudlagret, dermis, samt de underliggande vävnaderna. Eftersom temperaturen ligger på 60–70 °C frigörs fettet från fettcellerna och transporteras ut via lymfsystemet och vidare ut genom din urin. Behandlingen ökar cirkulationen i blodet och i lymfsystemet och reducerar de metaboliska slaggprodukterna i kroppen. Resultatet blir en mer välformad kropp och en mjukare, slätare och fastare hud.

Behandling av rynkor och slapp hud
Radiovågorna tränger ner 3–30 mm under huden och får vattenmolekylerna att vibrera. Det bidrar till en värmeutveckling i underhuden, subcutis. När temperaturen kommer strax över 60 °C stimuleras nyproduktionen av kollagen och elastin. Värmen bidrar till att kollagenfibrerna drar ihop sig, därför kan du se resultatet nästan direkt efter behandlingen. Det långsiktiga resultatet ser du ungefär två till sex månader efter avslutad behandlingskur. Det som händer under den perioden är att kollagen- och elastinfibrerna återbildas. Coax CRF bidrar till

 • minskade linjer och rynkor
 • gör huden fastare och spänstigare
 • ökar produktion av kollagen och elastin i läderhuden, dermis.

Rekommendationer efter fett- och cellulitbehandling
Efter behandlingen rekommenderar vi att du tar en rask promenad på minst en halvtimme för att hjälpa kroppen att bli av med så mycket frigjort fett som möjligt. Det är också viktigt att du dricker extra mycket vatten under den första veckan efter behandlingen. Drick 2,5 liter (cirka 12 glas) om dagen, från och med vecka två kan du dricka 1,5–2 liter vatten om
dagen. För att uppnå maximalt resultat rekommenderar vi även att du under minst två veckor minskar ditt kolhydratintag, främst vid kvällsmåltiderna.
 

Genom att äta regelbundet och motionera bidrar du till ett optimalt slutresultat. Med hjälp av motion håller du igång lymfsystemet och blodcirkulationen och minimerar risken att få nya celluliter. Andra fördelar med en förbättrad cirkulation i kroppen är bättre fördelning och upptagning av näring till cellerna samtidigt som kroppens egna avfall transporteras bort snabbare. Ta raska promenader, cykla eller testa på styrketräning och aerobics.

 

Behandling med Coax CRF

Coax CRF behandlar slapp hud, fettansamlingar och celluliter i ansiktet och på kroppen. Du är bäst lämpad för den här typen av behandling om du är mellan 30 och 50 år men vi behandlar patienter från 18 upp till och med 70 år.

Steg 1
Före behandlingen rengör vi området med en antiseptisk spray som tar bort orenheter, smink och oljor som riskerar att störa behandlingen. När huden är ordentlig rengjord smörjer vi in den med en gel som kyler huden samt gör att applikatorn glider lättare.

När vi behandlar med den monopolära handenheten sätter vi en självhäftande dyna på ryggen eller magen som motpol så att radiovågorna från enheten cirkulerar tillbaka.

Steg 2
Under behandlingen kommer du att känna en värmande känsla eftersom energin från enheten går genom huden ner till de underliggande vävnaderna. För att göra behandlingen så behaglig som möjligt kyler vi applikatorn före och under behandlingen.

Steg 3
Efter behandlingen rengör vi det behandlade området och applicerar en svalkande kräm. Du kommer se en lätt rodnad, det är naturlig reaktion som snart försvinner. Direkt efter behandlingen kommer du märka att huden har blivit stramare och under de kommande veckorna kommer huden förbättras ytterligare och kännas fräschare.

Biverkningar
De vanligaste biverkningarna är lätt svullnad och rodnad kring det behandlade området. Det försvinner normalt inom en timme. Om du har bristningar på det behandlade området dröjer det ett par dagar innan rodnaden lägger sig.

Konsultation
Vid konsultationstillfället går du tillsammans med terapeuten igenom din behandlingsplan och du får en uppskattning på hur många tillfällen som krävs för att du ska få ditt önskade resultat. Resultatet av Coax CRF håller i flera år, och många gånger räcker det med en enda behandling. Exakt hur behandlingen fungerar på dig beror bland annat på hudens tjocklek.

Vanliga frågor och svar

Vad ska jag tänka på efter behandlingen?
Om du har gjort en fettreducerande behandling eller behandlat celluliter ska du massera det behandlade området dagen efter behandlingen. Det finns inga restriktioner som du måste förhålla dig till men vi rekommenderar att du rör på dig och smörjer huden med en återfuktande kräm.

Vilka är inte lämpade att göra behandlingen?
Om du har väldigt känslig hud kan behandlingen upplevas som obehaglig. Om du är gravid
bör du undvika behandlingen, vi har inga rapporter gällande biverkningar men vi råder dig
att vänta tills efter graviditeten.

Du är inte lämpad om du har en pacemaker eller andra typer av metallimplantat (skruvar i
höftleder eller metallplattor i käken till exempel) eller om du har artificiella hjärtklaffar.
Anledningen är att energin från behandlingen transporteras i hela kroppen och kan hetta
upp metallen och orsaka skada.

img09

Efter en kur behandling på 4 ggr.

 

nm,.-

Efter 1 behandling på halspartiet.

 

+098yhj

Behandling av dubbelhaka, efter endast 2 behandlingar.

 

 

 

 

Ring oss
Hitta oss