Fettfryssning/CoolSculpning

Boka in här en kostnadsfri konsultation hos oss för bäst bedömning.

Clatuu Fettfrysning är en  icke-invasiv metod för att reducera lokala fettdepåer utan påverkan på andra kroppsvävnader. Ett alternativ till fettsugning i många fall. Clatuu är förmodligen en av de bästa maskinerna för fettfrysning eftersom att maskinen har en mycket stabil kyla och fryser 360 grader vilket gör att effekten blir mycket bättre.

Behandlingen kristalliserar fettceller , som sedan elimineras av kroppens naturliga processen av den naturliga ämnesomsättningen. Patienter upplever märkbara och mätbara förändringar i målområdet. Fettreducering med frysning är en väl dokumenterad metod som verkligen kan ge utmärkta resultat.

Det som skiljer denna maskin mot andra fettfrysninsgmaskiner är att denna maskin fryser i 360 grader, dvs det är lika kallt i hela handenheten och därmed blir också resultatet av behandling mycket bättre och effektivare.

Vad är CoolSculpting?

CoolSculpting, CoolShaping och Clattuu  är namnen på några av de mest välkända maskinerna för fettfrysning. Clinica Laser arbetar  med maskiner från oss  CoolShaping och Clattuu, två kvalitetsmaskiner från Sydkorea, båda CE-medical märkta, som utmärker sig för mycket goda resultat, flera olika handstycken att välja mellan och att man behandlar två områden samtidigt.

Vi i Clinica Laser är så glada att vi har valt att arbeta med världens effektivaste Fettfrynsningssytem

Vilka områden kan behandlas med Clatuu ?

  • Mage
  • Kärlekshandtag
  • Lår/utsida/insida
  • Rygg
  • Höfter
  • Celluliter
  • Rumpa/stus

Vilka kan inte behandlas ? Kontraindikationer.

Du kan inte behandlas om du har någon av följande diagnoser.

  . Raynadus sjukdom

  . Graviditet

. Nyopererad , bör vänta 1 år

. Inopererad medicinskenhet på området som ska behandlas

. Stark kännslighet mot kyla

  . Hepatit C / Hiv

. Cancer sjuka

. Diabetes typ 1 bör ha läkarintyg däremot typ 2 och 3 går bra att behandlas

Hur lång tid tar behandlingen?

Behandlingen tar 1 timme men hela processen kan ta totalt 1 tim och 30 min .

Hur går behandlimgen till ?

Vi går genom vart vi ska behandla varje gång innan behandlingen , mäter , tar bilder samt fyller i en hälsodeklaration på första behandlingen eller under konsultationstillfället. 

En blött special skyddsduk placeras försiktigt på området  och sedan vals rätt hand enhet för olika områden som ska behandlas. Handenheten placeras hård mot huden och sedan sugs in problemområdet i handenhetens kopp. Man ligger i en bekväm behandlingssäng med filt om man önskar.

Gör fettfrysningen ont?

Nej det gör inte ont men första 3-4 minuterna när huden sugs in i hand enheten känner man en klämkänsla / obehag som avtar efter nån minut. Efter behandlingen kan huden kännas bortdomnad och lite stickande in i fettvävnaderna där maskinen fryst ner fettcellerna som sedan ska transporteras ut från kroppen på ett naturligt sätt de närmaste dagarna.

Hur många behandlingar behövs?

Vi rekommenderar att utföra maximum 3 behandlingar per område då man tar bort ganska mycket fettceller på 3 behandlingar . Vi rekommenderar dock inte behandlingen till överviktiga personer då vi enbart kan skulptera kroppen och tar bort fettceller på det behandlade området inte på hela kroppen.

Just nu har vi otroligt bra erbjudande på fettfrysning .

1 beh. 2500 kr istället för 4500 kr

Köp 3 beh. tillsammans totalt för 6500 kr istället för 13500 kr ordinarie pris

Välkomna för en kostnadsfri konsultation hos våra certifierade laserterapeuter

Boka tid här

 

Ring oss
Hitta oss