Filler för Läppar / Stylage

Fylliga och mjuka läppar med Stylage

Med åren förlorar våra läppar volym, med Stylage Special lips får du naturligt fylliga läppar eftersom produktens ingredienser liknar läpparnas naturliga mjukhet. Resultatet blir jämt och du behöver inte oroa dig för klumpar, och tack vare de naturligt förekommande antioxidanterna i Stylage slipper du svullna och rodnade läppar efter behandlingen.

Stylage är den senast patenterade hudfillern, känd för sin unika IPN-teknologi. Den klassas som tredje generationens hudfiller och består av hyaluronsyra, ett kroppseget icke-animaliskt ämne som används för att fylla ut fina linjer och djupare veck samt öka volymen i dina kinder och läppar. Vi använder även Stylage för att göra ansiktslyft utan operation eller konvalescens.

Överläkare Rita Adams arbete med 1ml Stylage

Som ett av de ledande varumärkena i Europa har Stylage uppnått stor framgång helt utan konsumentmarknadsföring. Den här typen av fillerbehandling finns endast tillgänglig på
kliniker och utförs av legitimerade läkare eller undersköterskor. Hos oss får du träffa överläkare Rita Adams, legitimerad fillerterapeut som arbetar med 1 ml Stylage.

Klicka här för att se våra senaste erbjudanden och priser på behandlingar. Vi erbjuder kostnadsfri konsultation, välkommen att boka tid redan i dag.

Vill du veta mer om produkten? På Stylage hemsida finns det gott om information och referensbilder: http://stylage.se/lappar/

Ring oss
Hitta oss