Filler för Läppar

Fylliga och mjuka läppar med Stylage

Med åren förlorar våra läppar volym,med fillers för läppar får du naturligt fylliga läppar eftersom produktens ingredienser liknar läpparnas naturliga mjukhet. Resultatet blir jämt och du behöver inte oroa dig för klumpar.

Stylage är den senast patenterade hudfillern, känd för sin unika IPN-teknologi. Den klassas som tredje generationens hudfiller och består av hyaluronsyra, ett kroppseget icke-animaliskt ämne som används för att fylla ut fina linjer och djupare veck samt öka volymen i dina kinder och läppar. Vi använder även Stylage för att göra ansiktslyft utan operation eller konvalescens.

Följ oss på Instagram för fler före och efter bilder.

@lipsbyselin och @clinica_laser_estetik

 

Hos oss får du träffa Selin som är certifierad  fillers och b.o.t.o.x terapeutapeut  som arbetar med många olika tekniker samt har god erfarenhet och älskar att uppdatera sig med nya kunskaper genom att ta senaste kurser samt brinner för att ge sina kunder den naturligaste resultaten som möjligt att få. Se fler före och efter bilder på instagram kontot @lipsbyselin.

Klicka här för att se våra senaste erbjudanden och priser på behandlingar. Vi erbjuder kostnadsfri konsultation, välkommen att boka tid redan i dag.

Vi jobbar med flera olika fillers märken som Stylage , Juvederm, Juves och Revolax.

Vill du veta mer om produkten? På Stylage hemsida finns det gott om information och referensbilder: http://stylage.se/lappar/

Ring oss
Hitta oss