Lash-lift / Fransböjning

De flesta drömmer och svepande och vackert böjda ögonfransar, men hur gör man om man inte har dem naturligt? Ingen fara, då kan man besöka oss på Clinica Laser och göra ett lash-lift. Detta är en cirka 30-45 minuter lång behandling där dina fransar böjs permanent och sedan färgas i valfri färg. Behandlingen ger fransarna en fantastiskt fin böj och samtidigt ett väldigt naturligt intryck. Resultatet efter en behandling håller upp till 12 veckor beroende på dina egna fransars växtcykel. Det är också viktigt att du sköter fransarna på rätt sätt efteråt för att få behandlingen att hålla så länge som möjligt.
När ska man göra ett Lash-lift?
Det finns en mängd av olika tillfällen där Lash-lift är en utmärkt behandling. Det kan vara så enkelt som att du känner att dina fransar är för raka och färglösa. Behandlingen passar också för dig som inte vill lägga så mycket tid på sminkning men ändå vill ha ett piggt och fräscht utseende. Fransförlängningar har på senare år blivit väldigt populära, tyvärr drabbas vissa av allergiska reaktioner och kan inte göra den typen av behandling. Då är ett lyft av fransarna ett utmärkt alternativ. Efter behandlingen kan du behandla dina fransar nästan som vanligt. Det är dock viktigt att undvika oljebaserade removers och oljor kring ögonen de första 48 timmarna, detta eftersom permanenten då kan förstöras. Undvik också att utsätta fransarna för hög värme såsom bastubad de första dygnen.
Fylliga fransar och pigg blick snabbt !
Lash-lift ger dig drömfransar på bara 30 minuter. Med denna behandling får du vackert permanent böjda fransar och en färgning i valfri färg. Behandlingen håller i upp till tolv veckor beroende på dina fransars växtcykel. Ett lyft av fransarna är utmärkt för dig som vill ha en piggare blick eller för dig som får allergiska reaktioner vid fransförlängning. Dessutom får dina fransar näring från behandlingen och blir starkare och längre än tidigare.

På Clinica Laser möts du alltid av kompetent och professionell personal. Boka tid här

Ring oss
Hitta oss