Fettfryssning

Clatuu är ett märke av kryolipolysanordning som används för fettfrysningsbehandlingar. Kryolipolys, ofta kallad fettfrysning, är en icke-invasiv kosmetisk procedur som riktar in sig på och fryser fettceller, vilket får dem att bryta ner och gradvis elimineras av kroppen.

Clatuu fungerar på samma princip som andra kryolipolysenheter. Enheten applicerar kontrollerad kylning på specifika delar av kroppen med överflödigt fett, såsom mage, lår eller kärlekshandtag. Kylningsprocessen skadar inte de omgivande vävnaderna utan skadar effektivt de riktade fettcellerna. Under de följande veckorna och månaderna bearbetar och avlägsnar kroppen naturligt de förstörda fettcellerna, vilket resulterar i en minskning av fettet i det behandlade området.

Det är viktigt att notera att individuella resultat kan variera, och fettfrysning är inte en ersättning för viktminskning eller en hälsosam livsstil. Innan du överväger någon kosmetisk procedur, inklusive fettfrysning med Clatuu, är det viktigt att rådgöra med en kvalificerad laserterapeut eller behandlare som kan bedöma din specifika situation, ge personlig rådgivning och säkerställa att behandlingen är säker och lämplig för dig.