Fettfrysning Med Clatuu

Fettfrysning med Clatuu

Boka in här en kostnadsfri konsultation hos oss för bäst bedömning.

Clatuu Fettfrysning är en icke-invasiv metod för att reducera lokala fettdepåer utan påverkan på andra kroppsvävnader. Ett alternativ till fettsugning i många fall. Clatuu är en av de bästa maskinerna för fettfrysning eftersom att maskinen har en mycket stabil kyla och fryser 360 grader vilket gör att effekten blir mycket bättre.

Behandlingen kristalliserar fettceller, som sedan elimineras av kroppens naturliga processen av den naturliga ämnesomsättningen. Patienter upplever märkbara och mätbara förändringar i målområdet. Fettreducering med frysning är en väl dokumenterad metod som verkligen kan ge utmärkta resultat.

Det som skiljer sig denna maskin mot andra fettfrysningsmaskiner är att denna maskin fryser i 360 grader, dvs det är lika kallt i hela handenheten och därmed blir också resultatet av behandlingen bättre och mer effektivt än de flesta maskiner på marknaden.

Vad är Coolfreezing / Fettfrysning?

Clatuu är namnen på några av de mest välkända maskinerna för fettfrysning.

Clatuu fryser bort 20-30% av fettcellerna efter varje behandling utan att påverka andra kroppsvävnader.

Vi arbetar med en av världens effektivaste fettfrysning system från Clatuu som var först i världen med att frysa bort fettcellerna 360° och två områden kan behandlas samtidigt.

Vi på Clinica Laser är glada över att vi valt att arbeta med en av världens mest effektiva fettfrysningssystem.

Vilka områden kan behandlas med fettrysning ?

  • Mage
  • Armar
  • Ben
  • Kärlekshandtag
  • Lår/utsida/insida
  • Rygg
  • Höfter
  • Celluliter
  • Rumpa/stuss

Vilka kan inte behandlas? Kontraindikationer.

Du kan inte behandlas om du har någon av följande diagnoser.

  . Raynadus sjukdom

  . Graviditet

  . Nyopererad , bör vänta 1 år

  . Inopererad medicinsk enhet på området som ska behandlas

  . Stark känslighet mot kyla

  . Hepatit C / Hiv

  . Cancer sjuka

  . Diabetes typ 1 bör ha läkarintyg däremot typ 2 och 3 går bra att behandlas

Hur lång tid tar behandlingen?

Behandlingen tar 40-60 minuter beroende av vilket område som behandlas men hela processen kan ta ca 90 minuter.

Hur går behandlingen till ?

Vi går igenom var vi ska behandla innan behandlingen, mäter, tar bilder samt fyller i en hälsodeklaration under konsultationstillfället.

En blött special skyddsduk placeras på området och rätt handenhet väljs för det valda området som ska behandlas. Handenheten placeras med ett tryck mot huden och sedan sugs huden i problemområdet in i handenhetens kropp.  Man ligger bekvämt i en behandlingssäng med filt om man önskar. Sedan körs en behandlingsprogram på 1 timme och huden masseras varsamt direkt efter behandlingen.

Gör fettfrysningen ont?

När huden sugs in i handenhetens hållare kan man uppleva smärta i de 5 första minuterna som sedan avtar. Efter behandlingen kan huden kännas bortdomnad och lite stickande i fettvävnaderna där maskinen fryst fettcellerna som sedan ska transporteras ut från kroppen via ämnesomsättningen.

Hur många behandlingar behövs?

Vi rekommenderar att utföra maximum 3 behandlingar per område. Vi rekommenderar dock inte behandlingen till överviktiga personer då vi enbart kan skulptera kroppen och tar bort fettceller på det behandlade området och inte på hela kroppen. Behandling på samma område kan utföras max 3 ggr och med 2-3 månaders mellanrum.

Eftervård

Efter behandlingen är det bra att dricka mycket vatten och gärna ta en längre promenad. Det är extra bra att kommande 4 veckor röra på sig extra mycket för att kicka igång ämnesomsättningen.

Priser för fettfrysning:

1 behandling (2 handenheter) 3500 kr ( ordinarie pris 4500 kr / behandling )

Välkomna för en kostnadsfri konsultation hos våra certifierade laserterapeuter.

Boka tid här

Frågor & svar