Microneedling med Filorga NCTF

Filorgas unika NCTF Vitamincocktail innehåller 53 aktiva ingredienser + hyaluronsyra som effektivt återfuktar huden, förbättrar hudens lyster, ger en jämnare hudton, minskar torrhetsrynkor och ger en finare hudstruktur. Filorga NCTF Vitamincocktail tillsammans med microneedling är en idealisk behandling för ansikte, hals och dekolletage. Behandlingen har en dokumenterad effekt med +49 % lyster, +41% återfuktning och +47% förbättrad hudton. För bästa resultat rekommenderar vi en kur på 3-6 behandlingar men det går även att komma på en enstaka behandling för uppfräschning av huden. Under din kostnadsfria konsultation går vi igenom vilket behandlingsupplägg som passar just dina önskemål.
Filorga NCTF Vitamincocktail behandlar:
Fuktfattig hud
Minskad elasticitet
Glåmig hy
Fina linjer
Slapp hud
Solskadad hud

Mer information om Filorga NCTF Vitamincocktail & microneedling

Med tiden förlorar huden sin förmåga att förnyas då den producerar mindre kollagen och hyaluronsyra. Detta leder till att huden får linjer och rynkor samt att hudens lyster minskar. Genom att kombinera Filorga NCTF Vitamincocktail med microneedling tillför vi huden en balanserad mängd av hyaluronsyra, mineraler, proteiner, vitaminer och antioxidanter vilket avsevärt förbättrar hudens kvalitet.
Avsiktligt skapar vi tusentals mikro-kanaler i huden med hjälp av sterila nålar. Detta gör vi för att låta Filorga NCTF Vitamincocktail ta sig långt ner i huden där den gör som mest nytta. Behandlingen triggar igång en reparationsprocess i huden där kroppen frigör naturliga tillväxthormoner som ger en ökad produktion av kollagen, elastin och fuktbindande hyaluronsyra. Välkommen att boka en kostnadsfri konsultation för mer information om vad Filorga NCTF Vitamincocktail & microneedling kan göra för dig.

Hur går behandlingen till?

Innan en behandling med Filorga NCTF Vitamincocktail med microneedling rengörs huden noga. Flera passager utförs sedan med nålvertyget på det behandlade området. I samband med detta applicerar vi NCTF Vitamincocktail som tränger djupt ner i huden. För bästa resultat rekommenderar vi en kur på 3 eller 6 gånger. Varje behandling sker då med ca 2-3 veckors mellanrum. Efter en avslutad kur med NCTF Vitamincocktail med microneedling rekommenderar vi att du gör en touch-up behandling 2-3 gånger per år för att bibehålla det fina resultatet. Du kan självklart även boka en enstaka behandling för uppfräschning av huden.

Vad händer efter en behandling?

Efter en behandling med Filorga NCTF Vitamincocktail med microneedling kan du få en tillfällig rodnad. Det kan kännas nästan som om du bränt dig i solen. Ofta brukar denna reaktion avta efter 24-48 timmar. Vid enstaka tillfällen kan en lättare blödning uppstå vilken kan leda till tunna små sårskorpor. För att säkerställa bästa möjliga läkning rekommenderar vi snälla produkter mot huden dagarna efter behandling. Din utbildade klinikterapeut kommer ge dig rekommendationer på hur du ska ta hand om huden efter behandlingen.
Resultat med Filorga NCTF Vitamincocktail & microneedling
Behandlingen med Filorga NCTF Vitamincocktail med microneedling återställer den naturliga förlusten av hyaluronsyra och bygger upp huden igen. Behandlingen reparerar vävnad genom att påverka cellspridningen och blodcirkulationen. Kollagenproduktionen stimuleras och fina linjer minskas samtidigt som ärr och pigment minskar. Med Filorga NCTF Vitamincocktail med microneedling ökar hudens lyster och spänst.

Gör det ont?

Vid ytlig behandling brukar det kittlas eller rivas lite i huden. Vid djupare behandling kan microneedlingen kännas lite mer smärtsam. Hur mycket behandlingen känns just på din hud beror dels på din egna smärttröskel men även hur djupt nålarna arbetar.
När kan jag inte behandlas med Filorga NCTF Vitamincocktail & Meso-needling?
Om du har använt Roaccutan (isotretinoin) under de senaste 6 månaderna.
Om du har öppna sår, skärsår, eller skrubbsår på huden som ska behandlas.
Om du har någon form av hudinfektion, herpes eller aktiv akne på området som ska behandlas.

Filorga NCTF Vitamincocktail – framgången finns i dess innehåll

Hyaluronsyra
Ett kroppseget ämne med återfuktande egenskaper och stor vattenbindande förmåga. Ger en stimulering av cellulär spridning och ökad blodcirkulation.

14 vitaminer

Vitamin A – förbättrar hudens densitet och smidighet genom att reglera keratiniseringen och läkningsprocessen.
Vitamin B – förbättrar metabolismen av essentiella fettsyror vilket garanterar en biologisk balans i huden.
Vitamin C – förbättrar kollagensyntesen, hämmar fria radikaler och minskar överproduktionen av melanin.
Vitamin E – bekämpar fria radikaler och förbättrar hudens fuktbarriär.
24 aminosyror
Påverkar proteinsyntesen genom fibrolaster. Celler kombinerar aminosyror för att skapa proteiner även kallade polypeptider.
4 mineraler
Sätter igång en joniserande effekt på hundratals enzymatiska reaktioner och essentiella cellfunktioner i huden. Magnesium Mg + är involverad i 180 olika enzymatiska reaktioner. Mineraler förbättrar även de olika biologiska metabolismerna.
6 koenzymer
Ökar organismers metaboliska reaktionshastighet genom reducering av den energi som krävs för att reaktionen ska kunna ske. Dessa biokemiska aktivatorer ökar vävnadskonstruktionens hastighet.
5 nukleinsyror
Nukleinsyror är komponenter skapade genom nukleotider som tar fram essentiella molekyler som DNA och RNA som sätter igång och reglerar proteinsyntesen.

Alla är vi olika och har olika förutsättningar. Vi vill att du som kund ska bli nöjd med din behandling hos oss. Realistiska förväntningar inför en behandling med NCTF Vitamincocktail med microneedling är viktigt för att nå ett bra resultat. Därför vill vi träffa dig för en kostnadsfri konsultation inför en behandling med Filorga NCTF Vitamincocktail med microneedling. Dessutom kan du få rekommendationer på hudvårdsprodukter och andra kombinationsbehandlingar som kan passa i kombination med Filorga NCTF Vitamincocktail med microneedling för att nå ett optimalt resultat.
Bra att veta

Behandling:
Filorga NCTF Anti-Age Microneedling
Resultat:
En föryngrad och jämnare hy full av lyster.
Så här går behandlingen till:
Tunna nålar av rostfritt stål penetrerar det översta hudlagret. I samband med detta applicerar vi NCTF Vitamincocklatil som tränger djupt ner i huden.
Hur känns det?
Beroende på hur djupt nålarna arbetar kan det rivas och stickas i huden. En djupare behandling kan kännas mer.
Tidsåtgång:
Under din kostnadsfria konsultation ger vi dig information kring vilket behandlingsupplägg som passar just dig och dina behov.

FDA, Food and Drug Administration, är den amerikanska motsvarigheten till svenska Livsmedelsverket och Läkemedelsverket. De skyddar allmänhetens hälsa genom att se till att säkra och effektiva produkter når den amerikanska marknaden. För att bli godkänd av FDA krävs genomgångna studier och dokumentation på absolut högsta nivå. Eftersom USA anses ha hög standard på detta område är ett FDA-godkännande ett viktigt steg för att nå godkännanden även på andra marknader såsom den skandinaviska och europeiska.

Boka tid här för kostnadsfri konsultation.

Frågor & svar