Vad är PhiLings?

PhiLings är den senaste tekniken inom ansiktslyft utan kirurgiska ingrepp. PhiLings Plasma Technology är den ultimata hudföryngrings- och åtstramningsbehandlingen som består av plasmaljusbehandlingar kombinerad med effektiv eftervård. Behandlingen kan användas var som helst på kroppen där du har rynkor eller slapp hud.

För att skydda sig mot yttre påverkan genomgår vår hud en ständig förnyelse och regenerering. Men ju äldre vi blir desto sämre fungerar hudens egna förmågor att producera kollagenfibrer och förnya sig. PhiLings återfuktar huden och stimulerar den naturliga kollagenproduktionen och dina befintliga rynkor blir mindre synliga.

Vi behandlar huden med en gellösning av vitaminer och hyaluronsyra som binder vätska metaboliskt och återfuktar huden på djupet. Under nästa steg skapar vi en typ av plasmaskador i rynkorna, det skapar dels en omedelbar hudspänning och dels en fokuserade bildning av fibrosvävnad som släpper från hudytan och förhindrar ytterligare fördjupning av befintliga ojämnheter.

För att uppnå maximal effekt av kollagenbehandlingen kompletterar vi den med en speciellt utformad vitamincocktail med stimulerande ämnen som du använder under fem dagar.

PhiLings Plasma Technology är rekommenderad som en förebyggande åldersbehandling som upprepas var sjätte månad för dig som är mellan 30 och 40 år. För dig som är över 40 år rekommenderar vi en behandling som innebär omedelbar förbättring av hudproblem. Behandlingen består av tre kurbehandlingar som upprepas med två till tre veckors mellanrum en till två gånger om året. Hur ofta du behöver behandlads beror på hudens förutsättningar och vilket resultat du vill uppnå.

Vad är Microneedling?

Microneedling är en smärtfri behandling som stimulerar mikrocirkulationen och de naturliga processerna för kollagenproduktion och regenerering i huden. Vi börjar med att göra mikropunkteringar i huden där de mest framträdande rynkorna eller hudförändringarna finns, sedan använder vi PhiNeedlePen-systemet på de bredare hudområdena.

Mikronålarna, som är 0,2 till 0,7 mm långa, tränger igenom huden och öppnar upp så att huden kan absorbera den patenterade krämen från PhiLing. För att uppnå ett så bra resultat som möjligt är det viktigt att du följer instruktionerna för efterbehandlingen.

Efter behandlingen kommer din hud vara röd och det kommer att se ut som att du har en lätt solbränna. Du kan uppleva en stramande känsla och att huden är känsligare för beröring kring de behandlade områdena, efter ett par timmar kommer det att kännas bättre. Din hud läker helt inom ett dygn och efter tre dagar kommer större delar av rodnaden ha lagt sig.

Resultatet blir synligt redan efter det första dygnet och ska hålla i fyra till sex månader. Behandlingen kan upprepas högst tre gånger med tio till fjorton dagar mellan varje behandling.

Microneedling återfuktar huden och ger dig en jämnare hudton, redan existerande rynkor och fina linjer blir mindre synliga och din hud kommer att se yngre ut. Effekten av behandlingen innebär att huden stramas upp och reducerar ärr uppkomna av akne eller annan sårläkning. Den minskar synliga porer och bristningar i huden och behandlar även alopeci (håravfall).

Efterbehandling
Efter behandlingen applicerar vi Phiface efterbehandlingsmask och du får med dig PhiSoothing cream och Ultimate Skin Cocktail att applicera hemma, vi bifogar även en detaljerad bruksanvisning som det är viktigt att du följer.

Viktigt att komma ihåg efter behandlingen:

  • Tvätta inte ansiktet på tolv timmar.
  • Exponera inte huden för direkt solljus det kommande dygnet.
  • Använd inte smink det första dygnet.
  • Använd inte foundation eller puder på minst två dagar.
  • Undvik att bada bastu, bada i pooler och solarium i tre dagar.
  • Undvik fysisk ansträngning i två dagar.
  • Injicera inget i ansiktet de närmaste tre dagarna.

Frågor & svar