Kund omdömen

Omdömen om Clinica Laser&Estetik AB från www.rejta.se

http://www.rejta.se/omdome/1842958/clinica+laser%26estetik+ab?search_word=clinica+laser%26estetik+ab#skriv

2014-05-13

Halima Kadir

Ger 5 Stjärna!

Rekommenderar starkt det lilla kliniken som erbjuder absolut bästa servicen. Min väninna var där först och pratade väldigt länge om hur nöjd hon var och jag läste alla omdömen här och ville ge det en chans. Jag är nöjd med resultatet.

 

2014-04-28

Salma

Nöjd med permanenthårborttagning

Här har ni en till nöjd kund :) Jag ville ge en chans för jag hörde gott om kliniken och deras diode-laser och provade underarmarna , jag är sååå nöjd :) Rekommenderar.

 

2014-04-20

Ronja

NÖJD !

Jag läste först här på Rejta om kliniken och även hörde från några bekanta så vågade jag satsa köra med hårborttagning där och jag kan säga att jag är jättenöjd med behandlingen och tjejen som jobbar där är otrolig trevlig.Rekommenderar som alla andra här :)

 

2014-03-28

Kerstin

8 cm mindre efter 2 behandlingar

Jag är så glad så jag måste ge Clinica Laser & Estetik full poäng. Jag blev av med några kilon och hela 8 cm är borta från midjan. Jag är mycket tacksam och kommer att fortsätta med behandlingen tills jag är nöjd.
Rekommenderar alla.

 

2014-03-23

Kathia

Rekommenderar starkt!

Jag har fått 2 behandlingar på armhålorna för permanenthårborttagning och jag kan säga att 80% är borta. Kommer att fortsätta gå dit för mina ben och bikini för det är så värt det.

 

2014-03-19

suzi

Jätte nöjd!

Jag har varit hos flera klinker/ salonger för PERMANENT hårborttagning och jag var så dum som satsade på billiga IPL behandlingar som funkade inte alls! Jag fick höra från en bekant att Clinica Laser & Estetik hade en jättebra Diode laser. Jag blev av med hälften av håret bara efter 2 behandlingar. Rekommenderar starkt!

 

2014-03-07

Jessica

Bästa service! Bästa resultat! Bästa upplevelsen!

Jag ville gå in här och ge full poäng till trevligaste tjejen som själv äger och driver kliniken.Det var helt enkelt bästa upplevelsen att vara bara där och bli omhändertagen av en så trevlig tjej, man känner sig så välkommen där.Det viktigaste är att hon är kunnig i sin sak och man ser resultat direkt efter behandlingen. Jag själv fick fettreducering och hårborttagning och jag är mer än nöjd med båda resultaten!
Clinica Laser & Estetik får 5 stjärnor och skulle även få mer om det var möjligt!